Óvodai úszás oktatás

Úszás oktatás

Óvodásainkat heti 1 alkalommal, a délelőtti órákban a Nővér utcai uszodába visszük gyermek úszás oktatásra.

A gyerekeket reggelit követően, bérelt autóbusszal, az óvodából közvetlenül az uszodába szállítjuk. Az úszás oktatását középső csoportos kortól kezdjük el. A gyerekeket az úszásoktatók tudásszintjüknek megfelelő csoportokba teszik, így tudásszintjüknek megfelelő szintről fejlődhet, erősödhet úszás tudásuk.

Az úszás foglalkozások végén 10 perc szabad játékkal fejezzük be az órát.

A foglalkozások végeztével alapos hajszárítás és öltözködés után a bérelt buszunk visszavisz minket az óvodába, ahol már ebéddel várjuk ovisainkat.

Természetesen az óvónénik a délelőtti úszás foglalkozásokra is elkísérik a gyerekeket.

Nyílt óráink alkalmával a szülőknek is lehetőségük van megnézni a gyermekeket úszás oktatás közben. Az ilyen alkalmak mind a szülőknek, mint a  gyerekeknek nagyon hasznosak, hiszen a gyermekek önértékelését pozitívan befolyásolja, ha szerzett tudását szüleinek bemutathatja, az elismerő mosolyokat, a büszke szülői pillantásokat egy életre emlékezetébe vésheti, miközben a szülőknek is megnyugvás látni, hogy gyermeke egészsége, fizikai erőnléte, a gyermek úszástudása folyamatosan fejlődik.

Pillanatképek ovisainkról a kedvenc úszásfoglalkozások közben

Kapcsolat

Felkeltettük érdeklődésed vagy kérdéseid merültek fel ? Kérjük ne habozz, keress fel bennünket az alábbi elérhetőségeink egyikén!

Óvodánk fenntartója a “Hétszinvirág Gyermekkert 2003” Alapítvány. OM 200256