Magánóvodánkról

Magánóvodánk középpontjában a Te gyermeked áll.

Óvodánk épülete teljes körűen felújított. Nagy, tágas, világos terekkel rendelkező teremszobákban kerülnek a gyerekek elhelyezésre. Egyedi berendezésekkel, bútorokkal tesszük számukra szerethetővé a környezetet.
Hidegebb időben tornateremben, jobb időben pedig hatalmas, 2500 nm -es fákkal teli játszókertünkben biztosítjuk számukra a megfelelő mozgási lehetőségeket.

Udvarunkon kizárólag EU. tanúsítvánnyal rendelkező, kiemelt teherbírású kerti játékok találhatók.

A Hétszínvirág magánóvodába járó gyerekek, nyitott, kreatív, érdeklődő emberekké válnak. Fontos számunkra, hogy Óvónőink a gyerekek egyéni képességeinek figyelembevételével, egyéni bánásmód szerint segítsék, neveljék, oktassák a gyermekeket. A legkorszerűbb módszerekkel készítjük fel a gyermekeket az iskoláskorra. Megalapozzuk szellemi, fizikai fejlődésüket. Az angol- és korcsolya oktatás mellett karate képzésen is részt vehetnek a gyerekek, az UTE-vel együttműködve minőségi sportolási lehetőséget biztosítunk.

Kapcsolat

Felkeltettük érdeklődésed vagy kérdéseid merültek fel ? Kérjük ne habozz, keress fel bennünket az alábbi elérhetőségeink egyikén!

Óvodánk fenntartója a “Hétszinvirág Gyermekkert 2003” Alapítvány. OM 200256